គ្រឿងផ្សំ : សាច់ជ្រូក៣ជាន់ ច្រៀកជាជំរៀក , ម្សៅមី , ទឹកសីុអីុវខ្មៅ ,ខ្ញីបុក
វិធីធ្វើ យកគ្រឿងផ្សំ ខាងលើប្រលាក់ចូលគ្នា ផ្អាប់ទុក ១០ -១៥នាទី ចាំយកទៅបំពង ពីរដង
បញ្ជាក់ : បងប្អូនអាចទៅស្ងោរ ឬ ចំហុយ សិន មុននឹង យកទៅបំពង ក៏បាន
ដោយគ្រាន់តែ ប្រលាក់អំបិលផ្អាប់ បន្តិច ប៉ុន្តែ ពេលបំពងវាអាច ផ្ទុះ ខ្លាញ់
អីចឹង ពេលបំពង បងប្អូន ត្រូវ គ្របវា ដើមការពារខ្លាញ់ ផ្ទុះ ខ្ទាតត្រូវ ដៃ
ភ្នែក ។
No comments:
Post a Comment