គ្រឿងផ្សំ
- ត្រីត្រីកាម៉ុង (ប្លាធូ) ,ត្រសក់ ,ម្ទេស, ផ្កាខាត់ណា ,ស្ពៃក្តោប , សណ្តែកគួរ , ត្រប់ ,ស្ករស ,ក្រូចឆ្មារ, ខ្ទឹមស , បង្គាក្រៀម ,កាពិ ,ពងទា
វិធីធ្វើ
១- កាពិ បង្គាក្រៀម ខ្ទឹមស ម្ទេសដៃនាង ស្ករត្នោត ក្រូចឆ្មារ
២- បុកខ្ទឹមស បង្គាក្រៀម ជាមួយកាពិ អោយម៉ដ្ឋចូលគ្នា រួចដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ តាមការចូលចិត្ត។
៣- បន្លែសម្រាប់ផ្ទាប់ រួមមាន ស្ពៃក្តោប សណ្តែកកួរ ត្រសក់ ផ្កាខាត់ណា ស្អំចៀនពងទា ត្រប់វែងចៀនពងទា និងត្រីកាម៉ុង (ប្លាធូ) ចៀន៕
No comments:
Post a Comment